1. Gastblog - 88 Food

  Gastblog - 88 Food

  We hebben weer een mooi recept voor jullie. Voor Vedgla heeft het creatieve duo van 88 Food een verrassend barbecue recept geschreven voor ons blog. Meer weten over Denise, Nick en hun overige recepten? Lees er meer over in deze gastblog.

  Lees meer »
 2. Gastblog - BBQ, the healthy way!

  Gastblog - BBQ, the healthy way!

  'Over de vraag of ik een barbecue recept wilde maken hoefde ik niet lang na te denken', vertelt Linda van Rijnbergen, voedingscoach en gewichtsconsulent. In samenwerking met Vedgla heeft Linda een overheerlijk recept voor ons geschreven, Lamsrack met gegrilde groenten.

  'De liefde voor lekker eten en drinken is de basis van mijn werk, en in de zomer gaat de bbq hier meerdere keren per week aan. Een gezond eetpatroon en afvallen worden vaak in één adem genoemd met begrippen als saai, ongezellig of karig. Ik zie het als mijn missie om daar verandering in te brengen.

  Lees meer »
 3. Zelfs de verpakking is mooi!

  Zelfs de verpakking is mooi!

  'Zelfs de verpakking is prachtig' is een veel gehoord compliment van onze (nieuwe)klanten. En daar zijn we enorm trots op. Zoals bij veel bedrijven besteden ook wij veel tijd aan de kwaliteit en vormgeving van onze producten. Alle materialen om een product tot stand te brengen worden zorgvuldig uitgezocht en getest. Dit geldt niet alleen voor het ontwikkelen van onze lederen schorten, maar ook voor de verpakking. Onze Vedgla verpakking is inmiddels veel meer geworden dan slechts een stuk karton.

  Lees meer »