B-to-B


Bedrijfskleding

Als u op zoek bent naar eigentijdse, kwalitatieve bedrijfskleding in de vorm van leren schorten of sloven voor het personeel, bent u bij ons aan het juiste adres. Leer is in op dit moment. Er bestaat geen alternatief voor dit natuurlijke materiaal met zijn karakteristieke uitstraling. De kleding die het personeel draagt vormt een belangrijk onderdeel van het gezicht van een restaurant, bar of een winkel. Er wordt op alle details gelet. De Vedgla Leren Schorten en Sloven worden gemaakt van volnerf rundsleer. Het uitkiezen van leer op de juiste eigenschappen laat je het beste over aan de mensen die zich al bijna 90 jaar met leer bezighouden. Living Leather is iets wat ons met de paplepel is ingegoten. Daar zit ook het verschil. Wij vertalen uw professionele wensen naar het juiste leer, naar het juiste schort. Laat uw bij de inrichting en aankleding van uw zaak begeleiden door experts, dat zorgt altijd voor een hoger rendement.


Ontwerp

Vedgla Living Leather heeft een aantal standaard modellen. Maar onze kracht ligt daarin dat we samen met de klant kunnen kijken naar het ontwerp wat het beste past bij de omgeving waarin de schorten gedragen gaan worden. Het ontwerp begint met het materiaal. Wij kunnen u adviseren over de verschillende leer soorten die geschikt zijn voor het maken van de schorten en sloven. Het model, de pasvorm, de details van opbergzakken of lussen, de bevestiging van de schouderbanden en de riemen zijn allemaal aan te passen. U wilt toch iets speciaals voor uw bedrijf ? 

Prijs / Offerte

Voor de zakelijke klanten waar meestal gewerkt wordt met hogere aantallen gelden aantrekkelijke prijzen. De offerte die wij voor u opstellen geeft duidelijk en overzichtelijk aan wat de alternatieven en de bijbehorende kosten zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een levering in bulk verpakking of een keurig nette individuele geschenkverpakking. Wij begrijpen zeer goed dat u met budgetten werkt en vinden het prima als u ons een richtprijs geeft voor het schort wat u wenst te bestellen.  Voor het laten maken van schorten en sloven op maat, compleet naar uw wensen, geven wij u een betrouwbare productie- en leverings planning af.


Personaliseren

U wilt dat de schorten volledig aansluiten bij uw eigen Corporate Identity? U ziet graag uw naam en/of uw logo terug op het schort? Wij zijn vertrouwd met de verschillende technieken die je daarvoor kunt gebruiken. We kunnen met clichés uw naam in het schort laten drukken en we kunnen het ook laten laseren. Graag vertellen wij u wat dit betekent voor het eindresultaat. 

ATAG
John West
Heiko Brath
Apple Bandit Cider

Contact Formulier


WebForms Professional Edition license number is not valid for store domain.