1. Gastblog - Ultimate man burger

  Gastblog - Ultimate man burger

  Onze gastblogger van deze week is Ellen Paanakker. Op haar blog fabandfitonabudget.com vind je makkelijke en lekkere recepten die het meer dan waard zijn om eens te proberen. Vandaag staat op het menu de ‘Ultimate Men Burger’. Enjoy!

  Ultimate Men Burger

  Ingrediënten voor 10 (grote) burgers:
  1 kg rundergehakt
  500 gram lamsgehakt

  Ingrediënten voor kruidenmix:
  3 tl hete paprika poeder
  2 tl gemalen koriander
  2 tl knoflookpoeder
  2 tl gemalen kentjoer (verkrijgbaar bij de Toko)
  2 el Cajun kruiden
  Zout en peper


  Ingrediënten voor marinade (te gebruiken tijdens het bbq-en):
  300 ml Whiskey (Jack Daniels Tennessee Honey)
  2 teentjes knoflook
  1 ui
  3 plakjes gember
  3 el honing

  Lees meer »
 2. Gastblog - 88 Food

  Gastblog - 88 Food

  We hebben weer een mooi recept voor jullie. Voor Vedgla heeft het creatieve duo van 88 Food een verrassend barbecue recept geschreven voor ons blog. Meer weten over Denise, Nick en hun overige recepten? Lees er meer over in deze gastblog.

  Lees meer »
 3. Gastblog - BBQ, the healthy way!

  Gastblog - BBQ, the healthy way!

  'Over de vraag of ik een barbecue recept wilde maken hoefde ik niet lang na te denken', vertelt Linda van Rijnbergen, voedingscoach en gewichtsconsulent. In samenwerking met Vedgla heeft Linda een overheerlijk recept voor ons geschreven, Lamsrack met gegrilde groenten.

  'De liefde voor lekker eten en drinken is de basis van mijn werk, en in de zomer gaat de bbq hier meerdere keren per week aan. Een gezond eetpatroon en afvallen worden vaak in één adem genoemd met begrippen als saai, ongezellig of karig. Ik zie het als mijn missie om daar verandering in te brengen.

  Lees meer »
 4. Zelfs de verpakking is mooi!

  Zelfs de verpakking is mooi!

  'Zelfs de verpakking is prachtig' is een veel gehoord compliment van onze (nieuwe)klanten. En daar zijn we enorm trots op. Zoals bij veel bedrijven besteden ook wij veel tijd aan de kwaliteit en vormgeving van onze producten. Alle materialen om een product tot stand te brengen worden zorgvuldig uitgezocht en getest. Dit geldt niet alleen voor het ontwikkelen van onze lederen schorten, maar ook voor de verpakking. Onze Vedgla verpakking is inmiddels veel meer geworden dan slechts een stuk karton.

  Lees meer »
 5. Onderhoudstips voor leren schorten

  Onderhoudstips voor leren schorten

  We hebben in afgelopen tijd steeds meer vragen gehad over het onderhoudt van ons leren schort. Vanaf vandaag vind je alle onderhoudstips in deze blog.

  Onderhoudstips voor Deluxe leren schort
  Voor het schoonmaken van het Deluxe schort kan je het beste alleen een vochtige doek gebruiken. Hiermee kan je het schort afnemen. Druk niet te hard, een zachte hand is vaak genoeg. Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen.  Ook het gebruik van schuurmiddelen en/of zeep raden wij af. Vind je dat het schort na verloop van tijd er wat droog uit ziet, dan kan je het licht invetten met een normaal leervet.

  - Niet bleken
  - Niet trommelwassen
  - Niet trommeldrogen
  - Niet strijken
  - Niet schuren

  + Licht vochtige (thee)doek gebruiken

  Lees meer »
 6. Vedgla breidt assortiment uit!

  Vedgla breidt assortiment uit!

  We houden ons dagelijks bezig het met uitbreiden en verbeteren van ons product. Met behulp van ons design team is het gelukt om een prachtig nieuw product toe te voegen aan onze collectie.

  De Premium sloof is onze meest recente toevoeging aan het Vedgla assortiment. Deze sloven zijn gemaakt van ons welbekende Sprang leer met pull-up effect. Het universele design is voor zowel mannen als vrouwen eenvoudig te dragen. Deze uitvoering is beschikbaar in de kleuren cognac, grijs/groen en bruin.

  De Premium sloven zijn binnenkort verkrijgbaar via onze webshop. 

  Lees meer »