Leren schort: zo kies je die van jou

Een leren schort moet bij jou passen. Gebruik je jouw leren schort zakelijk of privé? Welke kleur kies je? Wil je je naam of logo erop? Zo kies je jouw leren schort.


Stap 1 - Gebruik je jouw leren schort zakelijk of privé?

Leren schorten geven je een luxe en stoere uitstraling, of je ze nu thuis gebruikt of professioneel.


Een leren bbq schort voor thuis

Ben je een barbecuekoning? Een leren bbq schort is heilig voor de echte BBQ-master. Maar meer liefhebbers verdienen een lederen schort. Ben je een chef in eigen keuken of heb je een ambachtelijke hobby zoals houtsnijden of bierbrouwen? Een leren schort of sloof zijn de tweede huid van de keukenprins en hobbyist. Bovenal is een leren schort een schort voor het leven. Een pronkstuk voor thuis! Bekijk leren schorten voor thuis.


Leren schorten voor zakelijk gebruik

Wie draagt er tegenwoordig nog geen lederen schort zakelijk? Naast een horeca schort zijn er meer toepassingen. Vooral de beroepen die met een ‘b’ beginnen blijken echte leren-schorten-dragers. Barbiers, barista’s, bartenders, bierbrouwers, bediening en ga zo maar door. Een leren schort, al dan niet met je logo, is naast een eyecatcher voor je zaak ook bijzonder functioneel en duurzaam. 
Meer over leren schorten horeca en ander zakelijk gebruik.


Stap 2 - Zoek je een schort voor een man of een vrouw?

Lederen schorten staan bij zowel mannen als vrouwen elegant, stoer en luxe tegelijk. Wel heb je als man of vrouw zo je eigen voorkeuren natuurlijk. In zowel maat als kleur. 
Over de maat kunnen we kort zijn. De leren schorten van Vedgla passen iedereen, want de riemen zijn eenvoudig verstelbaar naar jouw eigen lichaam. De kleur? Daar valt over te twisten. Ga je voor de stijlvolle klassieke tinten als cognac of zwart? Of past roze of geel bij jouw stijl? Kies je een vintage leren schort of een shiny black? Ontdek het zelf. Bekijk leren schorten in verschillende kleuren.


Stap 3 - Wil je jouw schort bedrukken of zelf samenstellen? 

Een leren schort is al uniek, maar met je eigen ontwerp, naam of logo maak je het pas echt van jezelf of van je zaak.

Een leren schort bedrukken

Hoe doen we dat, een leren schort bedrukken? Dat kan door te laseren of door te stempelen met een zogenaamd cliché. Het verschil zit in het aantal schorten dat je wilt bedrukken. Wil je er één of enkele, dan is laseropdruk de beste keuze. Bij meerdere schorten tegelijk loont clichéstempelen. 

Een leren schort zelf ontwerpen

Jouw leren schorten helemaal naar wens samenstellen? Dat kan bij afname van meerdere schorten. Kies het leer, de plaats waar de zak en lus komen, de kleur, de fournituren (o.a. gespen) … je bent vrij in de keuzes. Naar aanleiding van het budget dat je beschikbaar stelt, stel je jouw unieke leren schorten met ons samen voor jouw bedrijf.

Leren schort met logo of naar eigen ontwerp? Bekijk de mogelijkheden voor personalisatie.


Leren schort met naam? Klik bij je schort op ‘Stel je vraag’ en geef het door. 

Keuze gemaakt? 

Of je nu een leren schort voor jezelf koopt of voor een ander: we maken van elk schort een mooi cadeau, in luxe verpakking. Een cadeau voor het leven!


Zakelijke schorten? Ontvang onze offerte voor leren schorten.


Privéschort?  Bestel je leren schort