Leren horeca schort: versterk je branding

In de horeca draait het om gastvrijheid. Klanten de avond van hun leven bezorgen, zodat ze dolgraag terugkomen. Daarom zorg je dat alles klopt: het interieur, de verlichting, het eten én de aankleding van je personeel. Allemaal elementen die passen binnen jouw horecaformule en die zorgen voor een sterke branding.

Leren schorten voor horecapersoneel

Met een leren horeca schort van Vedgla versterk je de uitstraling van je restaurant, café of bar. Het laat zien dat je er werk van wilt maken. Maak indruk op je gasten, imponeer hen door bediening, bartenders, barista’s en zelfs koks een handgemaakt leren schort te laten dragen. ‘Als er al zoveel aandacht is besteed aan het personeel van deze zaak, wat zal de rest van de avond dan wel niet brengen!’

Volnerf leer - voor het beste comfort

De schorten van Vedgla zijn gemaakt van de meest natuurlijke leersoort: volnerf leer. Hierdoor zijn de schorten niet alleen mooi om te zien, maar ook erg comfortabel. De lederen schorten voelen lekker aan en hun temperatuur past zich aan op de omgeving.

Een leren horeca schort voor de bediening

Een goede ontvangst door de bediening in je horecazaak is essentieel. Het heeft effect op de manier hoe klanten tegen je zaak aan kijken. Zorg voor een indrukwekkende ontvangst met de leren schorten of sloven van Vedgla. De bediening straalt passie, klasse en zelfverzekerdheid uit. Kortom: ze worden gezien als de ideale host of hostess voor de rest van de middag of avond.


Voor de bartender - om de cocktail nog beter te maken

Er is niets zo mooi als een goede bartender die voor de ogen van je klanten hun favoriete cocktails klaarmaakt. Dat doen de bartenders of mixologists met een enorme flair, voorbeelden genoeg in de wereld van de films. Bij het maken van een cocktail gaat het om de juiste verhoudingen en het bij elkaar laten komen van verschillende smaken. In dat totaalplaatje wat ontstaat past zeker ook een eigentijds Vedgla leren schort. De uitstraling die het schort geeft, maakt de cocktail alleen maar beter, nog lekkerder.

Voor de barista - voor de ultieme klantervaring

Ook lekkere koffie maken doe je niet zomaar even. Het echte werk laten we graag over aan de barista's. Zij weten precies welke koffie klanten meenemen naar de ervaring die ze zoeken. Even lekker ontspannen of een krachtige opkikker, de bartender creëert altijd een bijzondere klantervaring. Ieder detail in de omgeving vergroot dit eindresultaat van de barista, zo ook een leren schort van Vedgla.

Ook de hardwerkende kok verdient een leren schort

Het wordt weleens vergeten dat ook de kok uitstekend zijn standaard outfit kan inruilen voor een leren schort. Zeker in een open keuken is een horeca schort een must-have. Klanten zien direct die stoere, hippe kok aan het werk.

Horeca schorten bedrukken of zelf samenstellen

Wil je de leren schorten voor jouw horecazaak laten bedrukken met je eigen logo of helemaal naar wens samenstellen? Ook dan helpen we je graag! 

Wij zijn vertrouwd met de verschillende technieken die je daarvoor kunt gebruiken. We kunnen met clichés je naam in het schort laten drukken en we kunnen het ook laten laseren. Graag vertellen wij je wat dit betekent voor het eindresultaat. 

New 
ATAG
John West
leer schort horeca met naam
Heiko Brath
Apple Bandit Cider
leer schort horeca met naam