Vedgla, Living Leather

Vedgla is een gedeponeerd handelsmerk van de firma Van Oosterum Leder BV. Onder deze benaming worden lederen schorten en sloven op de markt gebracht. In de toekomst zullen daar zeker nog andere producten bij gaan komen. Van belang voor de identiteit van het merk Vedgla is de keuze voor kwaliteits volnerf leer als de bepalende factor. Deze keuze is ingegeven door de ervaring en expertise die het bedrijf achter het merk Vedgla kenmerken.


Van Oosterum Leder BV

Opgericht in 1929 kan het bedrijf bogen op een jarenlange ervaring in de leerbranche. Als groothandel voorzien wij dagelijks vele verschillende soorten klanten van het juiste leer. De kennis van het leer en de ervaring met onze klanten geeft ons een unieke kijk op de wereld van de lederwaren producten. Als 3de generatie familie bedrijf hebben wij een herkenbare manier van zaken doen. Duurzaamheid, vertrouwen en eerlijkheid zijn waarden die bij ons hoog in het vaandel staan.  Deze waarden koppelen wij aan een gezonde ambitie om innoverend en toekomstgericht te werken. 


Distributie

De Vedgla producten worden via een multi-kanaal strategie op de markt gebracht. Via verschillende digitale platformen, onze eigen webshop, en andere kanalen bereiken onze producten de particuliere en zakelijke klanten. Via partnerschappen wordt het merk Vedgla ook in andere landen vertegenwoordigd. U kunt de producten van Vedgla ook bekijken en afnemen door middel van een bezoek aan ons magazijn in Raamsdonksveer.


Vragen

Heeft u vragen over ons merk, over het bedrijf achter Vedgla, maak dan gebruik van het  formulier. 

VOL logo
Vedgla naam
Mini
WebForms Professional Edition license number is not valid for store domain.