Leren bbq schort: alleen voor de meesters


Barbecue schorten heb je volgens ons in drie categorieën. Allereerst een basis barbecue-schort, voor elke bbq’er. Beter dan geen schort, al is het alleen maar voor je veiligheid. Ten tweede een barbecue schort van echt leer, voor de betere bbq’er die stijlvol wil grillen. De laatste en meest exclusieve categorie: een leren bbq schort van Vedgla. Alleen weggelegd voor meesters van de barbecue.


Verdien jij een leren barbecue schort van Vedgla?

Gaan jouw bbq skills verder dan het omflippen van een hamburger? Dan verdien je misschien wel een volnerf leren bbq schort van Vedgla. Sla je de klassiekers in de wind, maar experimenteer je met temperatuur, aroma’s en kruiden? Wissel je nieuwe ingrediënten op het rooster af met het perfectioneren van je signature dishes? Dan mag je met recht een Vedgla dragen.


Volnerf leer - je wil niks anders meer

De beste barbecueër verdient het beste leren schort. Een Vedgla bbq schort is niet zomaar van leer, maar van volnerf leer. Dat is de meest natuurlijke leersoort: soepel, glad en met de kenmerkende textuur van natuurlijk leder. Vedgla selecteert daarom alleen de mooiste huiden voor jouw bbq schort. Zit als gegoten, past zich aan aan jouw lichaamstemperatuur en kan een gloeiend kooltje hebben.

BBQ leren schort


Handige lus en zak voor je bbq tools

Je Vedgla leren schort heeft een handige lus voor je vleestang of spatel. Je thermometer, lucifers en injector steek je gewoon in de gemakkelijke zak aan de voorkant. Alles bij de hand in je stijlvolle schort.

BBQ leren schort lus

Verstelbare nekband, stoere riem

Je draagt je leren barbecue schort met een comfortabele en stoere nekband, die je zelf in lengte kunt verstellen. 
De riemen kun je losjes vastknopen. Jouw bbq schort voelt zo als een lekker zittend kledingstuk. Steek de barbecue maar aan!


leren schort met nekband


Kies je leren bbq schort van Vedgla

Wat wordt jouw soulmate voor je volgende barbecuemaaltijd? Kies de stijl en kleur van je leren schort en bestel ‘m. Wil je iets aparts? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden voor een uniek leren schort! Dan maken we jouw unieke schort op maat en heb je ‘m binnen 5 werkdagen in huis. Je naam erop? Dat kan ook. Kies bij het bestellen voor ‘Stel je vraag’ en meld ons welke naam je erop wil hebben.